PE Koppelingen

Polyetheen koppelingen zijn de koppelingen die u gebruikt om uw beregeningsinstallatie compleet waterdicht te krijgen. Dankzij ons grote assortiment aan PE koppelingen, slangen, sproeiers etc. kunnen wij u ten alle tijden helpen om uw tuin te voorzien van een propere beregenings installatie. Indien u uw gehele tuin wilt voorzien van een beregeningsinstallatie, nodigen wij u van harte uit om eens langs te komen in onze winkel, met onze expertise kunnen we elk probleem binnen de tuin oplossen. Met een plattegrond van uw perceel kunnen wij precies bepalen welke spullen u nodig heeft, zo zal u gegarandeerd uw complete tuin kunnen voorzien van water. Heeft u al een beregeningsinstallatie, maar gaat u enkele wijzigingen doorvoeren in uw tuin, ook dan helpen wij u graag met onze expertise om overal een passende oplossing op te verzinnen.

Vanaf de PE koppelingen is het mogelijk om te verbinden met PVC, GEKA (bayonet sluiting), druppelslang, sproeiers en druppelaars. Ook van deze producten beschikken wij over een uitgebreid assortiment.

In combinatie met de PE koppelingen gebruiken wij PE slang en druppelslang.Deze slang heeft standaard maten die uiterst geschikt zijn voor de PE koppelingen. Kijk verder bij slangen voor meer informatie over de slangen

Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

15 per pagina

12 artikel(en)

Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

15 per pagina

12 artikel(en)