PVC Koppelingen

PVC koppelingen zijn de koppelingen die u gebruikt om waterinstallaties waterdicht te krijgen. Meest wordt het verbinden van PVC gedaan door middel van schroefdraad of door lijm. Dankzij ons grote assortiment aan PVC koppelingen, slangen, sproeiers etc. kunnen wij u ten alle tijden helpen om uw tuin te voorzien van een complete waterinstallatie. Indien u uw gehele tuin wilt voorzien van een beregeningsinstallatie, nodigen wij u van harte uit om eens langs te komen in onze winkel, met onze expertise kunnen we elk probleem binnen de tuin oplossen. Met een plattegrond van uw perceel kunnen wij precies bepalen welke spullen u nodig heeft, zo zal u gegarandeerd uw complete tuin kunnen voorzien van water. Heeft u al een beregeningsinstallatie, maar gaat u enkele wijzigingen doorvoeren in uw tuin, ook dan helpen wij u graag met onze expertise om overal een passende oplossing op te verzinnen.

Vanaf de PVC koppelingen is het mogelijk om te verbinden met PE, GEKA (bayonet sluiting), druppelslang, sproeiers en druppelaars. Ook van deze producten beschikken wij over een uitgebreid assortiment.

In combinatie met de PVC koppelingen gebruiken wij PVC buizen, deze buizen bestaan uit standaard lengtes van 4 tot 5 meter. Bevestigen van koppelingen op deze buizen kan door middel van PVC lijm. Op deze site staat een klein gedeelte van ons gehele PVC assortiment, bestaande uit onze meest verkochte PVC artikelen.

Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

15 per pagina

Artikelen 1 tot 15 van 21 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

15 per pagina

Artikelen 1 tot 15 van 21 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2