Professionele gewasbescherming

 

Den Haan is ongeveer 40 jaar geleden ontstaan als verkooppunt voor professionele gewasbeschermingsmiddelen, waarbij de oud eigenaren ook zelf de landbouwgronden spoten met de inmiddels streng verboden middelen. Toen nog zonder bescherming of iets dergelijks. Tegenwoordig spuiten wij niet meer, wij gaan wel wekelijks langs bij klanten om te zien wat de invloeden zijn van de bestrijdingsmiddelen op het gewas. Dankzij de opgedane ervaring in de afgelopen 40 jaar kunnen we onszelf een specialist in de gewasbescherming noemen.

U kunt voor elk advies terecht bij onze medewerkers die u zullen voorzien van een juist en volledig advies om uw gewas te behandelen. Bent u niet zeker van wat er precies voor ongedierte, schimmel of onkruiden zich in en tussen uw gewas bevindt, neem dan gerust een aangetast blad mee zodat wij kunnen bekijken wat het probleem is. Ons brede assortiment in gewasbeschermingsmiddelen biedt voor vrijwel elk probleem een oplossing. Mochten we het middel niet op voorraad hebben dan zorgen we ervoor dat het middel binnen twee dagen in huis is.

 

Let wel op, voor de professionele middelen is een spuitlicentie vereist. Zonder spuitlicentie kunt u geen professionele middelen aanschaffen.

 

Spuiten