Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

10 per pagina

6 artikel(en)

 1. Frisop graszaad

  Advanta Fris op (SV7) is een graszaadmengsel speciaal ontwikkeld voor sportvelden, zowel wedstrijdvelden als trainingsvelden. Door gebruik te maken van snel aanslaande en dichtgroeiende grassoorten staat dit mengsel garant voor een snel bespeelbaar, sterk en mooi sportveld. Verpakt in zakken van 15 kg. Bij ons in de winkel is het graszaad ook in kleinere hoeveelheden te verkrijgen. Voor inzaaien adviseren wij 1 kg per 50 m2, betreft doorzaaien adviseren wij 1 kg per 100 m2.

  Meer info
 2. Parken 1 graszaad

  Advanta Parken 1 is ontwikkeld voor het inzaaien van openbaar groen zoals plantsoenen, parken, en openbare speelvelden. Door gebruik te maken van de verschillende eigenschappen van de grassoorten vestigt dit gras zich snel en is het ook geschikt voor onder bomen en andere droge plekken. Parken 1 biedt in combinatie met de groeistimulerende graszaadcoating Headstart GOLD een nog betere startgarantie. Uit onderzoek is gebleken dat het gras regelmatiger en eerder opkomt en de wortelontwikkeling wordt gestimuleerd. Dit mengsel is met en zonder Headstart verkrijgbaar. Parken 1 is verkrijgbaar in zakken van 15 kg. In de winkel zijn ook kleinere hoeveelheden verkrijgbaar. Voor inzaaien adviseren wij 1 kg per 50 m2, betreft doorzaaien adviseren wij 1 kg per 100 m2.

  Meer info
 3. Extenso graszaad

  Extenso met Headstart GOLD is een zeer onderhoudsarm graszaadmengsel voor siergazons en gazons met schaduwplaatsen en droogteplekken. Extenso biedt in combinatie met de groeistimulerende graszaadcoating Headstart GOLD een nog betere startgarantie. Uit onderzoek is gebleken dat het gras regelmatiger en eerder opkomt en de wortelontwikkeling wordt gestimuleerd.Extenso biedt in combinatie met de groeistimulerende graszaadcoating Headstart GOLD een nog betere startgarantie. Uit onderzoek is gebleken dat het gras regelmatiger en eerder opkomt en de wortelontwikkeling wordt gestimuleerd. Het graszaad is verpakt in zakken van 15 kg. Bij ons in de winkel is het ook in kleinere hoeveelheden verkrijgbaar. Voor inzaaien adviseren wij 1 kg per 50 m2, betreft doorzaaien adviseren wij 1 kg per 100 m2.

  Meer info
 4. BG11 graszaad

  Advanta BG11 Weidemengsel is speciaal ontwikkeld voor kleine en grote weides en word veelvuldig door zowel particuliere met paarde, schapen, herten  etc.  als veehouderij bedrijven  gebruikt vanwege zijn unieke eigenschappen. Het mengsel is zo samengesteld dat zowel maaien als intensieve  beweiding een top resultaat geeft. BG11 is verkrijgbaar in zakken van 15 kg. In de winkel zijn ook kleinere hoeveelheden verkrijgbaar. Voor inzaaien adviseren wij 1 kg per 50 m2, betreft doorzaaien adviseren wij 1 kg per 100 m2.

  Meer info
 5. Ravot graszaad

  Met Ravot heeft Advanta de perfecte gazonoplossing gecreëerd voor hoveniers. Een beproefde samenstelling (ontleend aan het bekende mengsel Parken 1 uit de gemeentelijke groenvoorziening) met Engels raaigras, veldbeemdgras en diverse typen roodzwenkgras die tot in de finesses is afgestemd op het hoge verwachtingspatroon van de particuliere tuinliefhebber. Ravot biedt in combinatie met de groeistimulerende graszaadcoating Headstart GOLD een nog betere startgarantie. Uit onderzoek is gebleken dat het gras regelmatiger en eerder opkomt en de wortelontwikkeling wordt bevorderd. Ravot is verkrijgbaar in zakken van 15 kg. In de winkel zijn ook kleinere hoeveelheden verkrijgbaar. Voor inzaaien adviseren wij 1 kg per 50 m2, betreft doorzaaien adviseren wij 1 kg per 100 m2.

  Meer info
 6. Recover 2 graszaad

  Advanta Recover 2 met Headstart is bij uitstek geschikt voor kampeertereinen, recreatieterreinen, trapveldjes en het doorzaaien van speel- en sportgazons. Het is dan ook speciaal geschikt voor nieuwe inzaai en doorzaai van intensief bespeelde velden. Headstart is een groeistimulerende coating welke er voor zorgt dat het gras nog sneller opkomt. Verpakt in zakken van 15 kg. Bij ons in de winkel is het graszaad ook in kleinere hoeveelheden te verkrijgen. Voor inzaaien adviseren wij 1 kg per 50 m2, betreft doorzaaien adviseren wij 1 kg per 100 m2.

  Meer info
Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

10 per pagina

6 artikel(en)