Verf en kwasten

Hermadix Hermopal 5 liter grijs

Hermadix Hermopal 5 liter grijs

€ 61,95


Hermadix Hermopal 5 L grijs, is een 'een-pot'-staalmenie, dat wil zeggem grond- en aflak ineen. Het droogt snel, hardt goed door en geeft een zachtglanzende, roest werende film. Toepasbaar op alle ijzerwerk. Hermopal isoleert niet en is na droging onschadelijk voor gewassen. Dosering: 1 liter is ongeveer goed voor ca. 10 m2.
We hebben een beperkte voorraad, neem contact met ons op voor een grotere hoeveelheid.

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Hermadix Hermopal 5 L grijs, is een 'een-pot'-staalmenie, dat wil zeggen grond- en aflak ineen. Het droogt snel, hardt goed door en geeft een zachtglanzende, roest werende film. Toepasbaar op alle ijzerwerk. Hermopal isoleert niet en is na droging onschadelijk voor gewassen. Dosering: 1 liter is ongeveer goed voor ca. 10 m2. We hebben een beperkte voorraad, neem contact met ons op voor een grotere hoeveelheid.

 

Gebruik:

voor gebruik goed roeren. Aanbrengen met een kwast of roller op een droge,stof- en vetvrije en ontroeste ondergrond. Bij toepassing op verwarmingspijpen: aanbrengen op een handwarme pijp, evt. met buizenroller, verfwant of verfhandschoen. Bij nieuw werk 2-3 lagen aanbrengen; 1e laag Hermopal grijs, vervolglagen grijs of wit.

Bezorgen

Informatie aanvraag

We zullen uw aanvraag binnen een werkdag behandelen.

Leave this empty: