Verf en kwasten

Hermadix Tuindecor verfbeits transparant 750 ml

Hermadix Tuindecor verfbeits transparant 750 ml

€ 20,95


Hermadix Tuindecor verfbeits transparant is een watergedragen keiharde verfbeits. Bezit een UV-filter en biedt optimale bescherming voor toepassing als eerste laag en vervolglagen op vuren en grenen of met alkydharsverf geschilderd hout; op andere houtsoorten dient de droging eerst getest te worden. Binnen en buiten toepasbaar. Laat indien mogelijk, intacte verflagen zitten bij overschilderen. indien niet mogelijk probeer deze verflagen zonder het gebruik van afbijtmiddelen te verwijderen door bijvoorbeeld te schuren of föhnen. Dosering: 1 liter is ongeveer goed voor 8-12 m2.
We hebben een beperkte voorraad, neem contact met ons op voor een grotere hoeveelheid.

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Hermadix Tuindecor verfbeits transparant is een watergedragen keiharde verfbeits. Bezit een UV-filter en biedt optimale bescherming voor toepassing als eerste laag en vervolglagen op vuren en grenen of met alkydharsverf geschilderd hout; op andere houtsoorten dient de droging eerst getest te worden. Binnen en buiten toepasbaar. Laat indien mogelijk, intacte verflagen zitten bij overschilderen. indien niet mogelijk probeer deze verflagen zonder het gebruik van afbijtmiddelen te verwijderen door bijvoorbeeld te schuren of föhnen. Dosering: 1 liter is ongeveer goed voor 8-12 m2. We hebben een beperkte voorraad, neem contact met ons op voor een grotere hoeveelheid.

 

Gebruik:

Ondergronden dienen schoon, droog en geschuurd te zijn. Onverdund en 'vol' aanbrengen. Tussen de verflagen door steeds schuren.

Bezorgen

Informatie aanvraag

We zullen uw aanvraag binnen een werkdag behandelen.

Leave this empty: