Over Den Haan

Den Haan is opgericht in 1895 door de gebroeders H.J. en J.H.  den Haan. Zij startten destijds een tulpen- broeierij.  Door de generaties heen is de handel uitgebreid en is men gespecialiseerd in de verkoop van tuingereedschappen en –machines, kunstmest en gewasbescherming, beregenings- en watertechniek. 

 

Het bedrijf wordt nog steeds geleid door H.J. den Haan, de zoon van, inmiddels 4e generatie H.J. den Haan.

 

In werkelijkheid is het assortiment van Den Haan Tuinartikelen veel groter, dan we op deze webshop kunnen laten zien. Indien u vragen heeft, kunt u ons ten alle tijden benaderen,  zowel telefonisch als per mail. Natuurlijk kunt u ons ook een bezoek brengen.  Zie daarvoor onze contactgegevens.

Ons klantenbestand bestaat uit professionele gebruikers, zoals kwekers, hoveniers en gemeentelijke instellingen, maar ook de particuliere klanten vinden hun weg naar het vertrouwde pand aan de Vliet Zuid Zijde te Rijnsburg. 

 

Den Haan Tuinartikelen wordt ondersteund door een team van ervaren en vakkundige mensen. U kunt bij ons terecht voor een degelijk advies op maat.

 

Naast tuinartikelen zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van tuin- en parkmachines. Wij beschikken daarbij over een technische binnen- en buitendienst om reparaties en onderhoud te verrichten aan diverse gereedschappen en machines.

 Den Haan